کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

به طور کلی از کامپوزیت با نوع ونیر، برای اهداف زیر استفاده می‌شود: 

ترمیم سریعتر: فرآیند ترمیم با استفاده از کامپوزیت معمولاً زمان کمتری نسبت به فرآیندهای ترمیم دیگری مانند لمینت می‌طلبد.

اما وقتی پر کردن کامپوزیت تمام شد و بی حسی موضعی از بین رفت، طبیعی است که دندان حتی برای چند هفته کمی حساس باشد. در این صورت می‌توانید از خمیر دندان حساس استفاده کنید که به حل همه چیز کمک می‌کند.

پرکردن دندان با کامپوزیت معمولاً بدون درد است. در این روش، دندانپزشک نیازی به تراشیدن مینای دندان ندارد و به همین دلیل بیمار احساس ناراحتی کمتری خواهد داشت.

کامپوزیت دندان یکی از پرطرفدارترین روش‌های زیباسازی لبخند است که با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندان‌ها، ظاهری درخشان و طبیعی به دندان‌ها می‌بخشد. این روش به دلیل داشتن تطابق رنگ عالی، نیاز کم به تراش دندان و انجام سریع در یک جلسه، بسیار محبوب شده است.

این مرحله نه تنها برای زیباسازی ونیرها حیاتی است، بلکه به تقویت مینای دندان و جلوگیری از عوارضی مانند سوزش و ساییدگی لثه و پوسیدگی دندان‌ها کمک می‌کند.

سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت می‌شود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.

اما بطور تقریبی این رقم به ازای هر دندان چیزی بین ۲ تا ۵ میلیون تومان است.

برخی از برندهای کامپوزیت خاصیت‌ آفتاب‌پرستی دارند، یعنی می‌توان با استفاده از آن‌ها یک ترمیم کاملا طبیعی به دست آورد.

آیا باندینگ کامپوزیت می تواند فاصله دندان های جلو را ببندد؟

دلیل اینکه باندیدنگ دندان زمان کمی نیاز دارد و طی یک جلسه انجام می شود این است که اساسا، کامپوزیت نوعی ترمیم مستقیم است.

به طور کلی، کامپوزیت دندان یکی از روش‌های کم‌درد و مؤثر برای بهبود زیبایی دندان‌ها به شمار می‌آید.

از سوی دیگر، کامپوزیت مستقیماً بر روی دندان قرار گرفته و با توجه به نیازهای فردی ترمیم انجام می‌شود. یکی از مزایای کامپوزیت، امکان شرایط کامپوزیت دندان ترمیم دندانها با حفظ ساختار طبیعی آنهاست.

روش انجام و کارایی بلیچینگ و کامپوزیت دندان کاملاً متفاوت است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *